7a Ronda Campionat territorial absolut

Diumenge 1 de desembre es va disputar a Sant Gregori la setena ronda del territorial absolut. 

   

    Oscar Baños, del Figueres, segueix com a líder imbatut amb 6,5 punts.

   

    Al segon lloc hi ha dos jugadors empatats a 6 punts: Alex Vidal, de l’Olot, i la jugadora del Figueres, Mònica Vilar.

 

    Amb 5 punts, hi ha 8 jugadors: Abel Lázaro de l’Olot, Guillem Salagran, F.X. Saurina i Jordi García del Gerunda, Josep González del Guixolenc, Alfonso Pérez i Lluís Parals del Figueres, i Miquel Farré del Sant Gregori.

   

    Dels locals, el millor classificat és en Miquel Farré, amb 5 punts, que va guanyar a Carles Jordà del Lloret, seguit de Jesús Caballero, amb 4 punts, que va perdre amb el mestre català Jordi García, del Gerunda. Rafael García va guanyar a Xavier Herce del Caldenc, i porta 3 punts. Antoni Foix, no va poder jugar per motius personals, i té 2 punts.

    La vuitena ronda es disputarà el 8 de desembre. A falta de dues partides, l’única cosa decidida és que la Mònica Vilar, del Figueres, ja és campiona provincial Femenina. Felicitats Mònica!